A- A A+
headerfonds

TattooFlashDay voor SLE op 9 mei 2020

(De dag voor Wereld Lupus Dag)

 

Angie Aardbei en Tattoo Yanni, twee tattoo-artiesten, organiseren in hun shop (Knoutskey Tattoo in Assen) op zaterdag 9 mei, de dag voor 10 mei Wereld Lupus Dag, een TattooFlashDay voor SLE. Dit houdt in dat er op die dag in de shop aandacht besteedt wordt aan Lupus met de bedoeling deze ziekte grotere bekendheid te geven.

Op deze dag gaan zij SLE-gerelateerde tattoos zetten, kleinere tattoos tegen een speciale prijs. Ze gaan tattoo's ontwerpen die met Lupus te maken hebben, denk aan vlinders, wolven, een zon met een rood kruis er door, Dr House , een DNA streng maar ook eigen inbreng is bespreekbaar. De opbrengst van de tattoos met aftrek van materiaalkosten gaat naar Stichting NVLE fonds.

Voor degene die wel willen doneren maar geen tattoo willen komt er een pot op de balie te staan.

Er komt ook een verloting waarvan 100% van de opbrengst naar het fonds gaat.

Ongeveer 2 weken voor 9 mei worden er flyers verspreid en komt er een artikel in de krant en wordt de pot op de balie in de tattoo-shop geplaatst zodat ook mensen die wel willen doneren maar 9 mei niet langs kunnen komen dit eerder kunnen doen.

Er komt informatie materiaal van Stichting NVLE Fonds en van de NVLE te liggen en er zijn ervaringsdeskundigen die eea over lupus kunnen vertellen. Elfriede van You&UV levert informatie materiaal aan en showmodellen van bepaalde artikelen.

Zij hopen dat er door deze actie meer lotgenoten zijn die denken, hé dit is leuk, ik ga eens kijken of ik in mijn woonplaats ook rond Wereld Lupus Dag een inzamelingsdag op kan zetten zodat we gezamenlijk LUPUS onder aandacht kunnen brengen.


Terug naar het overzicht

Like ons op Facebook
en blijf op de hoogte van
alle activiteiten van 
Stichting NVLE Fonds